bloggeribloggera.blogg.se

En blogg med hälsotips, pyssel/konst, tankar kring min tro och inblick i min vardag.

Sjukt!

Publicerad 2015-02-26 15:03:08 i Allmänt,

Hej!
 
Ligger i sängen under dubbla täcken med en kurrande Maja vid min mage och känner mig orkeslös, men det är tråkigt att bara ligga/sitta hela dagen, så nu uppdaterar jag min blogg.
 
Jag fick förkylning eller möjligtvis influensan igår med feber, hosta, värk lite här och där och yrsel när jag vände på kroppen eller huvudet. När jag skulle gå till köket från vardagsrummet kändes det nästan som om jag var nära att svimma och fick hålla i huvudet mot "yrseln".  
 
Alvedon hjälper dock mycket!! 
 
Idag är det mycket bättre! Men jag orkar inte mycket. Kroppen känns lite som en vedklabb nu när jag har suttit uppe en stund. Jag har fortfarande lite feber och är fortfarande lite "yrslig". Behöver ofta blunda när jag vrider på skallen. Och hostar och så.
 
Jag brukar inte vara sjuk många dagar! Förbättringen brukar vara snabb. Kanske har jag bra immunförsvar, jag vet inte.
 
Micke VAB:ar idag. Widar har haft hög feber i flera dagar, stackarn!! Han ligger och sover i vardagsrumssoffan. Max drabbades av hög feber igår. Idag verkar han dock ganska frisk.  :) De äter dåligt och dricker inte heller så mycket, vilket man som förälder såklart blir lite orolig över. 
 
Nu vet jag inte vad jag ska skriv mer. Orkar heller inte riktigt skriva längre nu.
 
Stackars, stackars mig, va! ;)
 
Kram från Mita!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela