bloggeribloggera.blogg.se

En blogg med hälsotips, pyssel/konst, tankar kring min tro och inblick i min vardag.

Genom allt är Jesus min bästa vän!

Publicerad 2014-07-31 19:15:52 i Allmänt,

 
Hej! :)
 
Livet är inte alltid lätt. Emellanåt tornar regntunga moln upp sig. Luften kan kännas tung att andas. När regnet (gråten) har fått falla en stund kan det kännas lättare ett tag. Men så med ens skiner den härliga solen igen. 
 
Genom alla väder är Jesus min bästa vän! Han tröstar, förmanar, vägleder och bara är, Man kan verkligen ha en relation med Honom - med kommunikation från båda hållen så att säga!
 
Jag vet att just du kanske inte vet om det är sant eller tror dig veta att det inte är det eller kanske inte vill veta och kanske hur som helst tycker det är jobbigt eller tråkigt att läsa påståenden om Jesus. Kanske du främst reagerar över att behöva läsa just det namnet. "Jesus" är liksom inte alls lika neutralt som ordet "Gud". Eller så är tänker du kanske att jag (Mita) nog är lite hjärntvättad eller knäpp. Det får du ju tro, men jag vill ändå våga berätta för de som vill läsa om vad jag har en övertygelse om. Jag vill även uppmuntra, trösta och påminna de läsare som, precis som jag, tror på Jesus.
 
Så är det med det. :)
 
Tack och hej! Leverpastej! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela