bloggeribloggera.blogg.se

En blogg med hälsotips, pyssel/konst, tankar kring min tro och inblick i min vardag.

En ganska stressig dag

Publicerad 2015-08-30 21:43:34 i Allmänt,

 
 
Hej!
 
I dag har jag känt mig ganska stressad och försökt att hinna så mycket som möjligt. En hel del blev gjort, om än ej allt. 
 
Max fick följa med ut i blåbär skogen idag, trots min gissning att han alltför snart skulle bli less. Det gick ganska ska bra, trots allt att han stundvis klagade. Han åt sig blå kring munnen, jag berättade en för stunden påhittad saga för honom och min syster och systerdotter - som även de var i skogen - lekte lite kurragömma med honom bland barrträden. Innan en timme hade gått hann jag plocka en hel del. Det var trevligt att ha med honom där i skogen och han tyckte nog att det var trevligt han med, åtminstone stundvis.
 
Ja, som sagt, har denna dag känts ganska stressig. Jag ville hinna så mycket. Suck! Men åtminstone en hel del hanns med. Det ser dock fortfarande ut som ett bombnedslag i de flesta av vårt hems rum, trots intentionen att städa mer än jag gjorde idag. Men Micke hann i varje fall kapa färdigt veden, med handräckning av Widar, och lite lek med Widar hann Micke sedan även med. Jag har pysslat på med tvätten, förskole- och fritidsscheman har lämnats in, städar åtminstone lite ch som sagt har vi fått oss lite mer superhälsosamma bär i vår frys. :) Så ja, en hel del har vi ändå hunnit med idag. 
 
Min systerdotter skickade, förresten, med Max och mig några av de kantareller, som hon hade hittat där i skogen. :) De stekte Micke i smör och lade på varma mackor till middag åt honom, mig och barnen.
 
Nu blir det att försöka sova "fem kvart(ar) i timmen", som min mamma brukar säga. 
 
Kram från Mita!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela